Vandaag start ticketverkoop Lissabon 2018.

Deze ochtend start om 11 uur de officiële kaartverkoop voor het Eurovisiesongfestival 2018. Het gaat om de eerste golf van tickets die vrijkomt voor het evenement komende mei. 

Wie er wil bijzijn tijdens de liveshows, moet wel wat euro’s neerleggen. De goedkoopste tickets kosten zo’n 35 euro, de duurste 299 euro. Opgelet: vandaag gaan enkel de tickets voor de grote finale in verkoop en het gaat enkel om staanplaatsen. Zitplaatsen en kaartjes voor de halve finales (en alle generale repetities) zullen logischerwijs pas beschikbaar worden gemaakt als de loting van de halve finales voltooid is. Dat zal eind januari gebeuren. Ook wanneer de technische indeling van de arena compleet is komen er nieuwe kaartjes op de markt.

De kaartverkoop start om 11 uur onze tijd en verloopt via BlueTicket.

Leden van OGAE Belgium hebben via de officiële kanalen normaliter al tickets kunnen bemachtigen via een fanpakket en zijn daarvan tijdig op de hoogte gebracht door het bestuur. Meer informatie over OGAE Belgium kan je vinden via de website.

Ben je van plan kaartjes te kopen? Neem dan deze tip ter harte: koop enkel kaartjes via de officiële verkoper van het Eurovisiesongfestival 2018 (BlueTicket) en niet via een ander kanaal. Hier worden ofwel vaak woekerprijzen voor gevraagd of zijn in sommige gevallen zelfs vals.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.