Na talloze weken zijn de audities van HaKokhav HaBa L’Eurovizion in Israël afgelopen. Op donderdag, zondag en maandag waren de laatste audities van dit seizoen.

Deze kandidaten konden de laatste audities overleven: Michael Kobrin (88%), Yossi Mark (85%), Priel Yoshua Fitoussi (76%), Maya Banai (73%), Nofar Haber (72%), Michael Dahan (71%), Yakir Itzkovich Cohen (71%), Shasha Mansour (68%), Asael Tzanani (52%) en Tangier (49%). De laatste drie werden gered door de presentatoren (foto).

Yisrael Shalon (69%), Dudi Atar (53%), Amaya (38%), Niso Siman Tov (37%), Inbal Raz (36%), Sher Rahmani (35%) en Benjamin Tappesa (13%) plaatsen zich niet. Een totaal van zeventig kandidaten zit in de volgende ronde.

Vanaf donderdag begint de volgende fase. In enkele afleveringen zal het deelnemersveld worden afgeslankt naar twintig kandidaten. Wanneer deze voorbij zijn is niet geweten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.