Elf kandidaten San Marino bekend.

De San Marinese omroep heeft vanavond de volledige line-up bekendgemaakt voor de eerste voorronde ooit die ze gaan organiseren. Enkele opvallende namen zijn er bij.

Eerst werden er drie wildcards gegeven. Die gingen naar de Finse UMK-finaliste Emma (winnaar fanclub-stemming), de Italiaan Giovanni Montalbano (winnaar online-stemming) en Irol MC (winnaar San Marino-stemming). De andere acht kandidaten werden door een jury gekozen.

De bijkomende kandidaten zijn Jennifer Besky (Duitsland), Sebastian Schmidt (Duitsland) Judah Gavra (Israël*), Franklin Calleja (Malta*), Jessika (Malta*), Camilla North (Noorwegen), Sara De Blue (Oostenrijk) en Tinashe Makura (Zimbabwe). Artiesten met een sterretje hebben ervaring in nationale finales.

Hoe de wedstrijd nu verder gaat is nog niet bekend. Eén ding is wel zeker: Valentina Monetta zal in 2018 alvast geen vijfde deelname verzllveren. Dit jaar deed ze met Jimmie Wilson mee, maar eindigde ze laatste in de halve finale.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.