Kent u de “Golden Boy” uit 2015 nog? Nadav Guedj (foto) haalde toen een onverwachte top 10-notering voor Israël. Deze keer probeerde een familielid van Guedj om in zijn voetsporen te treden, maar zonder succes.

May Tor (89%), Stav Vaknin (81%), Jordan Uzan (77%), Oded & Tzachi (77%), Rivka Siyum (76%), Eliran Elias (71%) en Karin Mary Suliman (50%) kwalificeeren zich. Die laatste kreeg een wildcard van de presentatoren. Selfisch Shepherd (47%), Yosef Guedj (41%, familie van Nadav Guedj), Or Sela (37%) en Amit Ben Dahan (34%) konden zich niet plaatsen.

De volgende uitzending lijkt door te gaan op zondag. De audities kan je hier opnieuw terugbekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.