Familielid Nadav Guedj (2015) faalt in Israël.

Kent u de “Golden Boy” uit 2015 nog? Nadav Guedj (foto) haalde toen een onverwachte top 10-notering voor Israël. Deze keer probeerde een familielid van Guedj om in zijn voetsporen te treden, maar zonder succes.

May Tor (89%), Stav Vaknin (81%), Jordan Uzan (77%), Oded & Tzachi (77%), Rivka Siyum (76%), Eliran Elias (71%) en Karin Mary Suliman (50%) kwalificeeren zich. Die laatste kreeg een wildcard van de presentatoren. Selfisch Shepherd (47%), Yosef Guedj (41%, familie van Nadav Guedj), Or Sela (37%) en Amit Ben Dahan (34%) konden zich niet plaatsen.

De volgende uitzending lijkt door te gaan op zondag. De audities kan je hier opnieuw terugbekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.