Line-up Depi Evratesil 2018 bekend.

De Armeense omroep ARMTV heeft de line-up bekendgemaakt van Depi Evratesil 2018. Tegenover vorig jaar doen er in 2018 nieuwe songs. Er doet één oud-kandidaat mee.

De titels van de liedjes zijn nog niet bekend, maar ARMTV loste de twintig namen van Depi Evratesil vandaag. Op 3 februari beginnen de voorrondes. Hoeveel uitzendingen er komen is nog niet bekend.

De twintig kandidaten zijn: Alternativ, Amaliya Margaryan, Angel, Arman Mesropyan, Gata bend, Gevorg Harutyunyan, Hasmik Shiroyan, Hayk Kasparov, Kamil (Arsen Grigoryan), Lusine Mardanyan, Maria Sikret, Mariam, Mher Armenia, Nemra, Robert Kvoloyan, Sevak Khanaghyan, Suren Poghosyan, Tamar Kaprelian, Tyom, Zhanna Davtyan

Tamar Kaprelian is één van de twintig kandidaten. Als onderdeel van Genealogy deed ze in 2015 mee aan het Eurovisiesongfestival in Wenen met “Face The Shadow”. De groep eindigde zestiende.

Dit jaar deed Artsvik mee aan het Eurovisiesongfestival. Zij won eind december vorig jaar het eerste seizoen van Depi Evratesil. Met “Fly With Me” eindigde ze achttiende tijdens de finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.