Nieuwe fase start in Israël: de eliminaties.

Israël heeft zeventig kandidaten over in hun zoektocht naar de opvolger van Imri Ziv. Zeventig kandidaten kunnen natuurlijk nooit naar Lissabon en daarom start men nu met de volgende fase in de competitie: de eliminaties.

Het concept met de videomuur gooit men in deze fase even overboord. Deze keer komen de kandidaten voor een tweede keer auditie doen bij de jury en gaat men van zeventig naar twintig kandidaten. Nadien slankt men die line-up nog eens af tot acht kandidaten en zal er nadien per show één kandidaat. Vier kandidaten bereiken uiteindelijk de finale.

De zeventig kandidaten zijn: Adva Omer, Almog Kapach, Amit Moshe Oren, Asael Tzanani, Axum, Bar Grotzky, Barak Mizrahi, Chen Aharoni, Dori Halevi, Eden Meiri, Eden Newman Hyatt ,Ela Rubal, Eliran Elias, Gal Yaakobi, Hagar Yefet, Haostri, Hayemen, Hezi Katari, Howie Danao, Jackie Gaforov, Jenny Polotsky, Jonathan Mergui, Jordan Uzan, José Steinberg, Karin Mary Suliman, Keshet Ben Ze’ev, Lior Chen, Lior Halevi, May Tor, Maya Banai, Michael Dahan, Michael Kobrin, Mike Uzan, MISHÉLL, Mor Karbasi, Neta Barzilai, Nissim, Noa Bell, Nofar Haber, Oded & Tzachi, Ofir Harush, Or Abramov, Orel Gilad, Orian Rafael, Osher, Bachta, Priel Yoshua Fitoussi, Ravit Batashvili, Riki Ben Ari, Rinat Bar, Rivka Siyum, Sama Jabour, Sarit Hativa, Shelly Mugolevsky, Shir Baruch, Shir Gadasi, Shir Mizrahi, Shir Tzarfati, Shusha Mansour, Stav Vaknin, Tal Mizrahi, Tangler, The Choice, TslilGoldman, Vicky Kleichman, Yafit Casay, Yakir Itzkovich Cohen, Yanir Shmiel, Yossi Fitoussi, Yossi Mark, Zohar Raziel

Normaal gaat men vandaag van zeventig kandidaten naar twintig kandidaten.

Harel Skaat (2010), Karen Peles, Static, Ben-El-Tavori en Assaf Amdursky zijn de juryleden. De presentatie ligt in handen van Rotem Sela en Assi Azar. De show is vanaf 20:00 onze tijd te volgen via Keshet 12.

Israël eindigde drieëntwintigste in 2017 met “I Feel Alive” van IMRI.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.