Afgelopen week raakte bekend dat Cesár Sampson de Oostenrijkse kleuren zal vertegenwoordigen in Lissabon. Ook de titel van zijn nummer is ondertussen bekend: “Nobody But You”.

Dat zei Sampson zelf tijdens een interview in het vooravondprogramma Daheim in Österreich op ORF2. Hij vertelde er meer over zichzelf. Hij groeide op in een muzikale familie en was heel dankbaar toen ORF hem als kandidaat wilde. Hij onthulde er dus ook de titel van zijn nummer: “Nobody But You”.

De schrijvers van het lied zijn Boris Milanov en Sebastian Arman. Het nummer zal in februari naar buiten komen en zal de opvolger worden van “Running On Air”, dat dit jaar de Oostenrijkse inzending was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.