Vanaf nu kan je weer stemmen voor een nieuwe editie van de Eurovision Top 250. Op de laatste dag van 2017 zal de gehele top integraal te beluisteren zijn.

Een feestelijke editie zal het worden, want voor de tiende keer kunnen jullie de 250 beste platen uit de rijke geschiedenis van het Eurovisiesongfestival kiezen. Sinds 2012 is dat steevast “Euphoria” van Loreen, de Zweedse winnares uit 2012. Kan iemand anders dit jaar de koningin van de Top 250 van de troon stoten.

De stemming is vanaf nu open en via deze link kan je stemmen. Op 10 december (23:59) stopt de stemming en op zondag 31 december vanaf 11 uur kan je met de Eurovision Top 250 het oude jaar uit en het nieuwe jaar in. De Eurovision Top 250 is een jaarlijkse samenwerking tussen verscheidene songfestivalsites, waaronder EurovisionBelgium.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.