Tweede golf van tickets gaan vandaag in de verkoop.

Vandaag om 11 uur onze tijd kan je weer kaartjes kopen voor het Eurovisiesongfestival 2018. Wederom gaat het om tickets voor de finale, maar ook voor de generale repetities ervan.

Enkele weken geleden, op 28 november jongstleden,  ging er al een eerst – beperkte – reeks van tickets de deur uit. Op enkele minuten waren de kaartjes uitverkocht. Vandaag een nieuwe kans. Het gaat vooral rond zitplaatsen. De kaartverkoop kent ook nog een derde en vierde golf in januari en een nog nader te bepalen datum. Dan gaan ook de kaartjes van de halve finale in omloop.

De kaartverkoop start om 11 uur onze tijd en verloopt via BlueTicket.

Ben je van plan kaartjes te kopen? Neem dan deze tip ter harte: koop enkel kaartjes via de officiële verkoper van het Eurovisiesongfestival 2018 (BlueTicket) en niet via een ander kanaal. Hier worden ofwel vaak woekerprijzen voor gevraagd of zijn in sommige gevallen zelfs vals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.