De eindeloze audities in Israël zijn nog steeds niet afgelopen. Zeven kandidaten konden zich plaatsen voor de volgende ronde van HaKokhav HaBa L’Eurovizion.

De gekwalificeerden zijn Almog Kapach (82%, foto), Haostri (73%), Shelly Mugolevsky (73%), Nissim (73%), Axum (71%), Ela Rubel (70%) en Sarit Hativa (61%). De laatste kreeg een wildcard van de presentatoren. Voor Roni Brachel (44%), David Cohen (36%), David Zamudio (36%) en Yam Peretz (34%)

Almog Kapach stond in 2016 en 2017 als backing vocalist op het podium, terwijl Nissim al een carrière heeft weten op te bouwen in de Verenigde Staten. De volgende uitzendingen lijken door te gaan op zondag en maandag. De audities kan je hier opnieuw terugbekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Category

🇵🇹 Lissabon 2018

Tags