Zeven kandidaten door in Israël.

De eindeloze audities in Israël zijn nog steeds niet afgelopen. Zeven kandidaten konden zich plaatsen voor de volgende ronde van HaKokhav HaBa L’Eurovizion.

De gekwalificeerden zijn Almog Kapach (82%, foto), Haostri (73%), Shelly Mugolevsky (73%), Nissim (73%), Axum (71%), Ela Rubel (70%) en Sarit Hativa (61%). De laatste kreeg een wildcard van de presentatoren. Voor Roni Brachel (44%), David Cohen (36%), David Zamudio (36%) en Yam Peretz (34%)

Almog Kapach stond in 2016 en 2017 als backing vocalist op het podium, terwijl Nissim al een carrière heeft weten op te bouwen in de Verenigde Staten. De volgende uitzendingen lijken door te gaan op zondag en maandag. De audities kan je hier opnieuw terugbekijken.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.