De eindeloze audities in Israël zijn nog steeds niet afgelopen. Zeven kandidaten konden zich plaatsen voor de volgende ronde van HaKokhav HaBa L’Eurovizion.

De gekwalificeerden zijn Almog Kapach (82%, foto), Haostri (73%), Shelly Mugolevsky (73%), Nissim (73%), Axum (71%), Ela Rubel (70%) en Sarit Hativa (61%). De laatste kreeg een wildcard van de presentatoren. Voor Roni Brachel (44%), David Cohen (36%), David Zamudio (36%) en Yam Peretz (34%)

Almog Kapach stond in 2016 en 2017 als backing vocalist op het podium, terwijl Nissim al een carrière heeft weten op te bouwen in de Verenigde Staten. De volgende uitzendingen lijken door te gaan op zondag en maandag. De audities kan je hier opnieuw terugbekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.