De Armeense openbare omroep zal twee halve finales en een finale organiseren om de artiest en inzending te kiezen voor het Eurovisiesongfestival 2018. De data zijn 19, 22 en 25 februari.

Per halve finale doen er tien kandidaten mee. De kijkers en een internationale jury besluiten samen wie er naar de finale gaat. Dat zullen per halve finale telkens vijf kandidaten zijn. Die halve finales worden op maandag 19 februari en donderdag 22 februari gehouden. Hoe de halve finales eruit gaan zien, zal later bekend worden gemaakt.

ArmeniĆ« is Ć©Ć©n van de succesvolste landen op het Eurovisiesongfestival als het op kwalificatie aankomt. Enkel in 2011 kon het geen finale halen. Vorig jaar eindigde Artsvik achttiende in de finale met “Fly With Me”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.