Beovizija 2018 op dinsdag 20 februari.

De Servische nationale finale voor het Eurovisiesongfestival 2018 zal worden gehouden op dinsdag 20 februari. Dat is bekendgemaakt in het nationale avondnieuws.

Het was Djordje Mazinjanin die het nieuws mocht aankondigen. Zij is directrice van het Sava Center, waar de nationale finale zal doorgaan. Ze liet vallen dat de finale op dinsdag 20 februari zal worden gehouden in de gebouwen waar in 2008 ook het perscentrum van het festival gelegen was. Toen was Belgrado gaststad.

De winnaar zal gekroond worden in de zaal waar onder andere Marija Šerifovic de nationale finale won. Zij bracht het festival naar Servië in 2008. Deze keer kiest enkel de kijker wie er het land zal vertegenwoordigen. Hij of zij zal Tijana Bogićević opvolgen, die vorig jaar “In Too Deep” bracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.