De Bulgaren maken waarschijnlijk opnieuw als laatste hun kandidaat bekend voor het Eurovisiesongfestival in 2018. Op 12 maart kennen we de artiest en het lied voor Lissabon.

De Bulgaarse delegatie maakte dat nieuws bekend op Twitter. Ze ontvingen voor 2018 een recordaantal inzendingen van 202 nummers. Ondertussen is er al een eerste schifting gemaakt en heeft BNT de titels bekendgemaakt die nog in de race zijn. Het zijn allemaal Engelstalige titels en BNT bevestigde ook dat het een Engelstalige inzending zal worden in Lissabon.

Deze titels zijn “A New Home“, “Bad News“, “Bones“, “Choosing“, “Cold as Ice“, “Collide“, “Colours“, “Love Never Lies“, “Lovers to Enemies“, “Rebirth“, “Sky Symphony“, “Two Hearts Collide“ en “You Will be the Change

Bulgarije is aan een succesvolle reeks begonnen. Na jaren van slechte resultaten keerde Poli Genova terug in 2016 voor het land en eindigde ze vierde. Kristian Kostov deed nog iets beter en eindigde tweede met “Beautiful Mess”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

Lissabon 2018

Tags