Een groots 2018…

… dat wensen wij jullie allemaal! Vandaag en de komende 364 dagen die volgen in 2018 staan wij ook weer paraat voor u met nieuws omtrent het Eurovisiesongfestival.

Het jaar 2017 was een mooi jaar voor ons land op het Eurovisiesongfestival dankzij de glansprestatie van Blanche in Kiev. Dit jaar is het de beurt aan Laura Groesenenken die België zal vertegenwoordigen in Lissabon. Binnenkort kennen we het nummer waarmee ze gaat schitteren (en winnen hopen wij natuurlijk) aan de wateren van de Atlantische Oceaan.

Jaargang 63 van het Eurovisiesongfestival kent zijn apotheose op 8, 10 en 12 mei 2018 in Lissabon. Dat wil niet zeggen dat de andere 362 dagen van het jaar verloren dagen zijn. Waar het kan zullen we u blijven informeren over het leukste festival van de wereld op een eerlijke en betrouwbare manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.