De Litouwse omroep LRT heeft de dertien namen gelost die zullen deelnemen aan de eerste voorronde van Eurovizijos 2018. Ongeveer de helft valt al meteen af.

De komende drie weken treden alle kandidaten aan voor de eerste keer. Aušra Difartė, Benas Malakauskas, Dangė, Evaldas Vaikasas, Germantė Kinderytė, Goda Sasnauskaitė, Ieva Zasimauskaitė, Justin3, Lukas Norkūnas, Meda Meškauskaitė, Milda Rasilavičiūtė, Monee en Natalija Chareckaja treden als eerste aan komende zaterdag. De titels van alle nummers zijn nog niet bekend, maar sommige nummers staan al wel online.

Een exact verloop van de shows is nog niet naar buiten gekomen. Normaal valt de helft (ongeveer) af na de eerste ronde. De omroep is daarin echter nog vaag. De reeks zou tien weken lopen en zijn apotheose kennen op zondag 11 maart, de nationale feestdag van Litouwen. Ook dat is nog niet allemaal officieel.

Vorig jaar deed Fusedmarc mee met “Rain Of Revolution”. Veel revolutie kwam er echt niet, want ze werden uitgeschakeld in de halve finales.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.