Zaterdag 3 maart belooft een drukke dag te worden. Naast Estland, IJsland en San Marino zal nu ook Polen op die dag zijn kandidaat kiezen. Dat heeft TVP bekendgemaakt.

De Poolse openbare omroep TVP maakte vandaag bekend dat zaterdagavond 3 maart om 21:30 er de nationale finale zal worden uitgezonden en dat op hoofdkanaal TVP 1. Voor die nationale finale kan er nog enkele dagen een lied worden ingezonden. Op 1 februari is de deadline.

Hoeveel kandidaten er mee zullen doen is nog niet bekend. Normalieter worden de kandidaten op 6 februari aangekondigd. Wie de finale wint op 3 maart, volgt Kasia Moś op. Zij eindigde tweeëntwintigste met “Flashlight”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.