Tickets halve finales 2018 vanaf 11 uur in de verkoop.

Nu dat de landen hun halve finale kennen, gaan de tickets voor de twee uitzendingen vanaf 11 uur vandaag in de verkoop. Ook nog andere shows zullen open worden gesteld voor verkoop.

De kaartjes van de twee halve finales en de generale repetities gaan in verkoop. Daarmee zijn er nu voor alle shows kaartjes in de verkoop gezet. Snel zijn is de boodschap, samen met een dosis goed geluk. Men werkt bij de organisatie niet met een wachtrij, maar met willekeurige nummers. In de vorige twee rondes waren de kaartjes in enkele minuten uitverkocht.

De kaartverkoop start om 11 uur onze tijd en verloopt via BlueTicket.

Ben je van plan kaartjes te kopen? Neem dan deze tip ter harte: koop enkel kaartjes via de officiële verkoper van het Eurovisiesongfestival 2018 (BlueTicket) en niet via een ander kanaal. Hier worden ofwel vaak woekerprijzen voor gevraagd of zijn in sommige gevallen zelfs vals.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.