HaKokhav HaBa L’Eurovizion, de Israëlische voorronde voor Lissabon, zit in een stroomverstelling. In twee afleveringen heeft men vijftig kandidaten huiswaarts gestuurd.

Het duurde zo’n twee maanden om de eerste fase af te ronden. Afgelopen donderdag en zondag werden de zeventig kandidaten die hun eerste auditie overleefden opnieuw uitgenodigd door de jury. Via een tweede screening werden er twintig kandidaten gekozen voor de volgende ronde.

De twintig namen zijn: Adva Omer, Axum, Chen Aharoni, Eden Meiri, Gal Yaakobi, Howie Danao, Jackie Gaforov, Jonathan Mergui, José Steinberg, Neta Barzilai (foto), Ofir Harush, Ravit Batashvili, Riki Ben Ari, Rinat Bar, Sarit Hativa, Shir Baruch, Shir Gadasi, Tal Mizrahi, The Choice en The Yamanz.

Komende woensdag gaat de derde fase van start. De kandidaten zullen herleid worden naar een deelnemersveld van acht. Die shows zijn vorige week opgenomen. Uiteindelijk doen er vier kandidaten mee aan de live finale. De fragmenten kan je hier opnieuw terugbekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.