De Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2018 is al gekozen, maar Waylon zal er de spanning inhouden en vijf dagen lang een potentiรซle inzending brengen op televisie.

Dat zei hij vanavond in De Wereld Draait Door op NPO 1. Hij zal op vanaf 23 februari vijf weekdagen lang een nummer brengen tijdens diezelfde show. Op donderdag 1 maart of vrijdag 2 maart (exacte datum vermelde hij nog niet) zal hij bekendmaken welk lied daadwerkelijk naar Portugal gaat.

Nederland moet alvast niet op de steun van Belgiรซ rekenen in de halve finale. Beide landen zijn namelijk voor het derde jaar op rij gesplitst van elkaar in de halve finales. Waylon doet op donderdag 10 mei mee aan de tweede halve finale.

[UPDATE 31/01] Het Songfestivallied zal niet op 1 of 2, maar op zaterdag 3 maart naar buiten worden gebracht. Dat heeft de AVROTROS bekendgemaakt.

Vorig jaar eindigde OG3NE elfde met het nummer “Lights and Shadows”. Dat lied ging over hun zieke moeder en de steun die ze elkaar bieden. Enkele weken later overleed de moeder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.