Saara Aalto heeft de drie inzendingen voorgesteld die op 3 maart zullen deelnemen aan UMK 2018. In tegenstellingen tot ander edities is het enkel Aalto die de nummers brengt.

“Monsters”, “Domino” of “Queens”: één van deze drie zal de Finse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2018 worden. “Queens” was de laatste in de rij en zodoende kennen we alle inzendingen. Het nummer kwam wel enkele uren vroeger online na een lek van de Britse krant The Sun.

Monsters (Joy Deb, Linnea Deb, Ki Fitzgerald)

Domino (Thomas G:son, Bobby Ljunggren, Johnny Sanchez, Will Taylor)

Queens (Tom Aspaul, Daniel James Denis Goudie, Ash Milton)

Aalto schreef aan alle drie de nummers mee. Op zaterdag 3 maart zal tijdens de finale van UMK in Espoo worden bepaald welk lied er naar Lissabon mag gaan. De kijkers en een internationaal panel zal beslissen welk lied het zal worden. Eén van deze drie zal de opvolger worden van “Blackbird”, gebracht door Norma John. Ze verrasten vorig jaar door de finale niet te halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.