De Kroatische omroep HRT heeft vandaag Franka voorgesteld als kandidaat voor het Eurovisiesongfestival 2018. Kroatië was het laatste land dat nog geen nieuws had over zijn selectie.

De Kroatische omroep repte geen woord over een interne selectie of een nationale finale. Tot vandaag: Franka gaat het land vertegenwoordigen op het nakende Eurovisiesongfestival 2018 en zal dat doen met het nummer “Crazy”. Branimir Mihaljević schreef het lied dat we later te horen krijgen.

De 25-jarige Franka Batelić deed in 2007 mee aan Showtime, de lokale versie van Idool. Ze won op het einde van dat jaar de competitie. Nadien werd ze een succes in Kroatië en probeerde ze het land al te vertegenwoordigen op het festival in 2009 en 2010. Enkele jaren verscheen ze van de radar in de showbizz, maar eind vorig jaar keerde ze terug.

Batelić is één van de concurrenten van Sennek in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival op dinsdag 8 mei 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.