Laatste Letse voorronde vanavond.

Vanavond kiest Letland de twee laatste finalisten die volgende week mogen meedoen aan de finale van Supernova 2018. De finale zal niet zes maar zeven kandidaten tellen.

Net zoals de afgelopen twee weken treden er ook in deze laatste voorronde zeven kandidaten aan. Van die zeven aan er twee door naar de finale van volgende week zaterdag. Voor de andere vijf is het avontuur met de naam Supernova afgelopen voor dit jaar.

Nog even terugkomend op vorige week: toen konden Madara en Ritvars zich plaatsen voor de finale. Nu is duidelijk geworden dat Markus Riva zich ook bij die finalisten mag voegen. Er doken tijdens de halve finale problemen op tijdens de stemming waardoor Markus Riva met “This Time” toch mag meedoen aan de finale.

Derde voorronde Letland
01. Jenny May – Soledad
02. Ed Rallidae – What I Had with You
03. Katrine Lukins – Running Red Lights
04. Lauris Valters – Lovers Bliss
05. MIONIA – You
06. Kris & Oz – Morning Flight
07. Laura Rizzotto – Funny Girl

De kijkers beslissen samen met de jury wie de twee finalisten zijn. De uitzending start om 20:25 onze tijd en is live te volgen via LTV1. De presentatie zal gebeuren door Justs Sirmais (2016) en Dagmara Legante. Voor de klok van 23 uur zijn de twee finalisten bekend. Letland is één van de deelnemende landen aan de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival 2018.

Letland haalde in 2017 de finale niet met “Line” van Triana Park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.