De Macedonische omroep MKRTV heeft Eye Cue aangekondigd als inzending voor het Eurovisiesongfestival 2018. Het is een duo dat volgens hen vooral ‘indiepop’ speelt.

Bojan Trajkovski en Marija Ivanovska zijn de twee leden van de groep. Meteen is ook de titel van het lied naar buiten gebracht: “Lost and Found”. De omroep ontving 382 inzendingen, maar dit lied werd als beste bevonden. Hoe het liedje zal klinken, is nog niet bekend. Dat weten we binnen maximum een maand.

Macedonië zou normaal niet meedoen aan dit Eurovisiesongfestival, maar kon met de EBU toch een regeling treffen omtrent een deelname. MKRTV zit namelijk met financiële problemen. Maar ze doen dus toch mee en starten in de eerste halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.