Mariette en Rolandz als laatsten ‘direkt’ naar finale Zweden.

Mariette en Rolandz zijn de twee laatste kandidaten die zich rechtstreeks hebben kunnen plaatsen voor de finale van Melodifestivalen 2018. Volgende week worden de laatste vier plaatsen verdeeld aan herkansers.

Vanavond was er de laatste voorronde in Fjällräven Center.Zeven kandidaten traden aan in Örnsköldsvik en voor drie van hen eindigde het avontuur ook vanavond. Voor Mariette en Rolandz gaat het verhaal verder op 10 maart, want zij konden zich plaatsen voor de finale in Stockholm. Olivia Eliasson en Felix Sandman moeten volgende week herkansen in Andra Chansen.

Naar finale Zweden
Mariette – For You
Rolandz – Fuldans

Naar herkansingsronde Zweden
Olivia Eliasson – Never Learn
Felix Sandman – Every Single Day

Uitgeschakeld
05. Elias Abbas – Mitt paradis
06. Emmi Christensson – Icarus
07. Felicia Olsson – Break That Chain

Vanaf nu zijn alle voorrondes weer te bekijken  via de website van SVT Play. Clips zijn ook te zien via YouTube. Volgende week worden vier plaatsen nog verdeeld voor de finale in de herkansingsronde. Die komt vanuit Kristianstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.