Zweden gaat gezwind verder met Melodifestivalen 2018. In Malmö hebben vanavond nog eens twee kandidaten een rechtstreeks ticket naar de finale weten te versieren en twee kandidaten voor de herkansing.

Vier finalisten zijn al bekend, net zoals vier kandidaten voor Andra Chansen (ofwel: de herkansingsronde) van Melodifestivalen. Vanavond kregen ook Martin Almgren en Jessica Andersson een plek in de finale, terwijl Moncho en Méndez die nog moeten afdwingen in die herkansingsronde. Voor de rest is de reeks voorbij dit jaar.

Naar finale Zweden
Jessica Andersson – Party Voice
Martin Almgren – A Bitter Lullaby

Naar herkansingsronde Zweden
Méndez – Everyday
Moncho – Cuba Libre

Uitgeschakeld
05. Kalle Moraeus & Orsa Spelmän – Min dröm
06. Dotter – Cry
07. Barbi Escobar – Stark

Tot maandagavond 23:59 is de voorronde te herbekijken via de website van SVT Play. Clips zijn ook te zien via YouTube. Nadien gaan ze weer offline tot de vierde en laatste voorronde, die volgende week zal worden gehouden in Örnsköldsvik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.