Tweede voorronde Letland vanavond.

In Letland is er vanavond de tweede voorronde van Supernova 2018. De kijkers en het publiek kiezen opnieuw twee kandidaten voor de finale van binnen twee weken.

Tijdens deze tweede voorronde treden zeven kandidaten aan. Van die zeven gaan er twee door naar de finale van 24 februari aanstaande. Het zijn de kijkers die samen met een vakjury beslissen wie die twee finalisten zijn. Eén van de kandidaten vanavond is Markus Riva, die in 2015 nog de Letse punten mocht doorgeven in Wenen.

Tweede voorronde Letland
01. Hypnotic – Pray
02. MADARA – Esamība
03. Markus Riva – This Time
04. In My Head – Sunset
05. Ritvars – Who’s Counting?
06. Monta – 1000 Roses
07. Riga Reggae – Stop the War U2

De kijkers beslissen samen met de jury wie de twee finalisten zijn. De uitzending start om 20:25 onze tijd en is live te volgen via LTV1. De presentatie zal gebeuren door Justs Sirmais (2016) en Dagmara Legante. Voor de klok van 23 uur zijn de twee finalisten bekend. Letland is één van de deelnemende landen aan de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival 2018.

Letland haalde in 2017 de finale niet met “Line” van Triana Park.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.