Vanavond tweede halve finale Estland.

Estland kent na vanavond de tien finalisten van Eesti Laul 2018. Vijf finalisten werden vorige week al gekozen en vanavond zal het publiek en de jury evenveel kandidaten er nog eens bij toevoegen.

Vorige week konden zich vorige week dus al plaatsten voor de finale van Eesti Laul. Die zal niet volgende week maar op 3 maart worden gehouden. De show zal niet vanuit de televisiestudio’s van ETV worden uitgezonden, maar voor het derde jaar op rij vanuit de Saku Suurhall. In 2002 werd daar ook het Eurovisiesongfestival gehouden.

Eén van de deelnemende kandidaten is Gerli Padar. Zij vertegenwoordigde Estland elf jaar geleden tijdens het Eurovisiesongfestial 2007 met “Partners In Crime”. Ze bleef steken in de halve finale.

Tweede halve finale Estland
01. Marju Länik – Täna otsuseid ei tee
02. Rolf Roosalu – Show a Little Love
03. Frankie Animal – (Can’t Keep Calling) Misty
04. Eliis Pärna & Gerli Padar – Sky
05. Indrek Ventmann – Tempel
06. Evestus – Welcome to My World
07. Karl Kristjan & Karl Killing feat. Wateva – Young
08. Metsakutsu – Koplifornia
09. Girls in Pearls – Spellbound
10. Nika – Knock Knock

De helft gaat door naar de finale van 3 maart. De kijkers en de jury kiezen de vijf finalisten. Om 20:35 onze tijd start de uitzending van zo’n twee uur lang, die te volgen is via ETV en ETV+. Kristel Aaslaid en Martin Veisman verzorgen de presentatie tijdens de halve finales. Wie op 3 maart de finale wint, zal een concurrent worden van Sennek tijdens de eerste halve finale in Lissabon.

Estland haalde in 2017 de finale niet met “Verona” van Koit Toome & Laura.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.