Waylon stelt vijf songs voor: bekendmaking op 2 maart.

De Nederlandse kandidaat voor het Eurovisiesongfestival heeft vanavond zijn eerste van vijf songs voorgesteld die mogelijk naar Lissabon gaan. De keuze voor het lied is al wel gevallen.

Sinds vanavond kan je vijf opeenvolgende werkdagen een nieuw lied van Waylon ontdekken in het Nederlandse praatprogramma De Wereld Draait Door op NPO 1. Vanavond werd als eerste het lied “Back Together” voorgesteld en vanaf maandag volgen nog “Outlaw In Em” (26/2), “The World Can Wait” (27/2), “That’s How She Goes” (28/2) en “Thanks But No Thanks” (1/3).

Eén dag later, op vrijdag 2 maart, zal de uiteindelijke inzending worden bekendgemaakt. Waylon heeft ondertussen al de keuze gemaakt voor zijn inzending. Ondertussen is ook bekend dat de Nederlandse delegatie in Lissabon weer zal samenwerken met Hans Pannecoucke. De Belg deed ook in 2014, 2015 en 2016 de regie voor de Nederlandse inzending, met wisselend succes.

Waylon volgt OG3NE op, die elfde werden met het nummer “Lights and Shadows” in Kiev. Waylon deed zelf mee in 2014 als deel van The Common Linnets. Die eindigden tweede in Kopenhagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.