Dinsdagochtend om 6 uur is het zover. Dan mag iedereen weten hoe onze inzending klinkt voor het Eurovisiesongfestival 2018. Vandaag publiceerde de VRT de waarschijnlijke titel van Sennek’s inzending: “A Matter Of Time”.

Op de Facebookpagina van Eén werd deze ochtend de omslagfoto aangepast met daarop: “Dinsdag 6 uur, A matter of time”. Eerder deze week stuurde de VRT het bericht de wereld in dat op datzelfde tijdstip het lied van Sennek publiek zal worden gemaakt. Het is dus meer dan waarschijnlijk dat “A matter of time” (of: “Een kwestie van tijd”) de titel is van Sennek’s lied voor Lissabon.

Morgen zal de pers al het nummer te horen krijgen. Op dinsdag 6 maart om 6 uur komt het lied op alle kanalen online en zal het lied ook beschikbaar zijn voor download. Vroeg uit de veren dus om de opvolger van “City Lights” te leren kennen. Blanche eindigde hiermee vorig jaar vierde.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.