Equinox gaat Bulgarije vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2018 met “Bones”. Toch blijft het wachten tot morgenochtend, want niemand weet wie Equinox is.

Eind januari werd het lied al gekozen met bijhorende artiest, maar pas morgen stelt de Bulgaarse omroep BNT voor wie gaat. Zonet werd bekend dat Equinox voor het land gaat, maar niemand weet wie deze persoon/groep is. Morgen om 7:30 zal alles duidelijk worden.

De inzending zal om 07:30 onze tijd worden voorgesteld via BNT1 en BNT World. Normaliter komt het ook meteen online via de kanalen van Eurovision en BNT. Bulgarije doet in Lissabon mee aan de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2018.

Bulgarije eindigde tweede in 2017 met “Beautiful Mess” van Kristian Kostov.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.