Equinox’s “Bones” voorgesteld.

Gisterenavond werd Equinox aangekondigd als Bulgaarse kandidaat voor het Eurovisiesongfestival 2018. Nu weten we wie Equinex is en werd “Bones” voor het eerst vertoond.

Gisterenavond na 22:00 werd Equinox gelanceerd door de Bulgaarse delegatie op sociale media. Echter wou men nog niet veel kwijt over het project. Nu weten we meer: Zhana Bergendorff, Vlado Mihailov, Georgi Simeonoc, Johnny Manuel en Trey Campbell zijn de leden van Equinox.

Borislav Milanov, Trey Campbell, Joacim Persson en Dag Lundberg hebben “Bones” geschreven. Bulgarije komt uit in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2018 op dinsdag 8 mei aanstaande. Ook België doet mee deze avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.