Junior Eurovisiesongfestival 2018 kent data en thema.

De EBU en BTRC hebben zojuist het thema van het Junior Eurovisiesongfestival 2018 naar buiten gebracht: #LightUp. De competitie zal op zondag 25 november worden gehouden.

Plaats van gebeuren is opnieuw de Minsk Arena in de hoofdstad. Ook in 2010 werd het festival daar gehouden en kan zo’n 15.000 mensen verwelkomen. BTRC maakte naast de locatie ook de data, het logo en bijhorende tagline bekend. De show zal op zondag 25 november worden gehouden en heeft als slogan #LightUp meegekregen. Verdere informatie zal tijdens het Eurovisiesongfestival 2018 worden gelost tijdens de persconferentie omtrent het jongerenfestival.

Of België een kandidaat zal afvaardigen is niet geweten. Sinds 2013 heeft de VRT of de RTBF geen kandidaat meer afgevaardigd naar het festival. Vorig jaar won Polina Bogusevich uit Rusland het vijftiende festival in Tbilisi met “Wings”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.