Vandaag stelt Macedonië zijn inzending voor het Eurovisiesongfestival 2018 voor. Het duo Eye Cue zal het land vertegenwoordigen in Lissabon.

In februari maakte MKRTV bekend dat het duo Eye Cue voor Macedonië naar het Eurovisiesongfestival mag gaan. De twee (Bojan Trajkovski en Marija Ivanovska) begonnen met muziek maken in 2008. Nu, tien jaar later krijgen ze van de omroep een ticket richting Lissabon en gaan ze het land vertegenwoordigen met “Lost and Found”.

Wanneer en op welk kanaal het nummer zal worden voorgesteld, is niet geweten. Macedonië is één van de deelnemende landen uit de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2018 op dinsdag 8 mei.

Macedonië haalde de finale in 2017 niet met “Dance Alone” van Jana Burčeska.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.