Oostenrijkse inzending “Nobody But You” in première.

In Wenen is gisteren de Oostenrijkse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2018 voorgesteld aan de pers: “Nobody But You”. Vandaag kreeg het lied zijn publieke première op Hitradio Ö3.

Na zeven uur mocht de inzending gedraaid worden op de radio. Het was Hitradio Ö3 van ORF die de primeur kreeg om “Nobody But You” voor het eerst publiek te spelen. In december maakte de omroep bekend dat Cesár Sampson het land zou gaan vertegenwoordigen in mei. Drie maanden later is dus ook zijn inzending bekend.

Het nummer werd geschreven door Boris Milanov, Sebastian Arman en Eman Faiz. Milanov en Arman schreven mee aan de Bulgaarse inzendingen van 2016 en 2017, waar Sampson telkens mee de backing vocals deed op het festival. Faiz schreef mee mee aan de tekst van de Britse inzending van vorig jaar.

Oostenrijk doet in Lissabon mee aan de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2018. Ook België doet dan mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.