Vanochtend première Oostenrijkse inzending.

Binnen dit en enkele uren komt de Oostenrijkse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2018 naar buiten. Gisteren kreeg de pers al het nummer te horen en vandaag mag iedereen weten hoe het lied van César Sampson klinkt.

Al enkele maanden is geweten dat César Sampson het land gaat vertegenwoordigen in Lissabon en dat zijn inzending “Nobody But You” zal zijn. Enkel wisten we niet hoe het klinkt. Vandaag zal daar dus meer duidelijkheid over volgen. Het nummer is geschreven door Boris Milanov en Sebastian Arman.

De inzending zal te horen zijn in het ochtendprogramma Ö3-Wecker van Hitradio Ö3, dat start om 05:00. De show kan je hier volgen.

Oostenrijk eindigde zestiende in 2017 met “Running on Air” van Nathan Trent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.