Waylon brengt “Outlaw In ‘Em” voor Nederland.

Waylon heeft zijn inzending voor het Eurovisiesongfestival 2018 bekendgemaakt: “Outlaw In ‘Em” zal het lied voor Nederland worden op de komende editie in Lissabon.

Vijf werkdagen op rij stelde hij evenveel liedjes voor. “Back Together” (23/2)  “Outlaw In ‘Em” (26/2), “The World Can Wait” (27/2), “That’s How She Goes” (28/2) en “Thanks But No Thanks” (1/3) waren de vijf potentiële inzendingen voor Lissabon. Waylon had al langer zijn keuze gemaakt en zijn oog is dus gevallen op “Outlaw In ‘Em”.

Vanavond stelde hij zijn keuze voor in het Nederlandse praatprogramma De Wereld Draait Door. Het zal de tweede keer zijn dat hij meedoet aan de competitie: in 2014 eindigde hij – samen met Ilse Delange als The Common Linnets – tweede met “Calm After The Storm”.

Waylon zal met “Outlaw In ‘Em” meedoen aan de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival 2018 op donderdag 10 mei. Als hij Sennek uit België wil tegenkomen tijdens de shows, moeten zowel België als Nederland doorstoten naar de finale. Ons land doet namelijk mee aan de eerste halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.