De drukte in de Altice Arena is al even gaan liggen en deze eerste repetitiedag zit er al enkele uren op. Daarnaast was er ook heel wat extra nieuws te rapen, dat we voor u hebben samengebundeld.

Mikolas Jose naar ziekenhuis.
De jonge Tsjech Mikolas Josef had vandaag zijn eerste repetitie. Blijkbaar heeft hij daar iets geforceerd, want enkele uren nadien zou hij op een persmoment moeten verschijnen. Hij was echter niet aanwezig en we kregen de mededeling dat hij naar het ziekenhuis is gedaan voor onderzoek.

Sennek en Veronique over de outfit.

Dit zijn de drie backing vocalisten van Sennek.

Twitter maakt zich klaar voor #Eurovision
Wie actief is op Twitter, kan vanaf vandaag weer volop Twitteren over de repetities en meer. De sociale netwerksite heeft alvast de hashtags #Eurovision en #ESC2018 een bijhorend hartje gegeven.

Jan in Lissabon [2]: De stress van overgewicht.

Wanneer is het festival van 2019?
Nu al kregen we vragen wanneer het Eurovisiesongfestival 2019 zal worden gehouden. Die datum is nog niet bekend, maar er zijn drie scenario’s mogelijk: 7-9-11 mei 2019, 14-16-18 mei 2019 en 21-23-25 mei 2019. Op 7 mei is er Champions League voetbal en op 9 mei is er Europa League voetbal. Die combinatie lijkt dus weinig waarschijnlijk.

Netta wint OGAE Poll 2018.

EBU hanteert filmverbod tweede repetitieronde.
De European Broadcasting Union hanteert vanaf dit jaar een strenger reglement als het op filmen aankomt bij de tweede repetities. Ze mogen niet meer integraal gefilmd worden en per dag mag er maximum twee minuten aan materiaal verschijnen. Dit is waarschijnlijk omwille van het vertekend beeld dat deze repetities kunnen hebben door mindere filmkwaliteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.