Eugent Bushpepa kon tijdens Eurovision In Concert overtuigen met een sterk optreden. Vandaag mocht hij voor het eerst op het podium, maar kon hij die performance van twee weken geleden bevestigen?

Een sobere staging voor Albanië met oranje en geel. In het begin zie je enkel zanger en gitarist in beeld en halverwege het nummer zie je ook nog twee achtergrondzangeressen verschijnen. Dansen doet men natuurlijk niet met dit krachtige nummer. Zijn stem klinkt zeer krachtig in de eerste doorloop, al is het zoeken naar een juiste afstemming tussen zanger en muziek. Veel close-ups worden gebruikt.

Eugent draagt een zwarte outfit met metalen knopen. Het lijkt erop dat ze dit vooral hebben gedaan om het een ‘rock’ vibe te geven, maar het voegt in feite eigenlijk niet direct iets toe. De zangeressen hebben dan weer gala-kledij aan. Een vreemde combinatie. We denken dat de finale halen kan, maar dat het dan niet meteen met het nummer te maken zal hebben. De stem van Eugent zal de doorslag geven. Maar ook blijven steken in de halve finale is een mogelijkheid.

Meer over Eugent kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Albanië staat gepland op donderdagochtend om 11:50 onze tijd. Albanië zal als derde aantreden in de eerste halve finale.

(Foto: EBU/Thomas Hanses)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.