Eleni Foureira mag in de Altice Arena vandaag de lichten uitdoen. De zangeres die Cyprus zal vertegenwoordigen tijdens de eerste halve finale mag die volgende week ook afsluiten.Β 

Een strak gechoreografeerde inzending sluit deze tweede dag met repetities af. Elina Foureira heeft vier danseressen meegenomen die een hele routine doen, vergelijkbaar met de videoclip. In de setting komen vooral de kleuren roze, paars en rood terug. De kleur roze neemt wel de overhand, maar het is alles behalve lied en braaf. Het is sexy! Op het scherm zijn er projecties te zien van vuur en het geeft een extra dimensie aan de act. Bij de laatste doorloop krijgen we ook echt vuurwerk te zien. Fuego!

De outfit was – zoals verwacht – uitdagend en speels. Enkel de delen die moeten bedekt zijn, zijn bedekt. Ze staat ook op stelten (lees: hakken). De dansers zijn in het uitdagend zwart gekleed. Het was enkel afwachten op de zang. Je hoort duidelijk dat ze hulp krijgt, maar voor de rest valt het allemaal behoorlijk mee. Een vurige en geslaagde afsluiter van de eerste halve finale.

Meer over Eleni kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Cyprus staat gepland op vrijdagmiddag om 12:15 onze tijd. Cyprus zal als negentiende en laatste aantreden in de eerste halve finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.