Gisteren vertrok Sennek naar Lissabon en konden we voor het eerst ook kennismaken met de drie achtergrondzangers van haar. Ze neemt twee vrouwen en één man mee op het podium.

Nina Babet is een bekende naam in de muziekwereld. Ze stond in de loop der jaren onder andere Arno, Natalia, Soulsister, Milow en nog veel andere grote artiesten bij. Babet schreef ook nummers voor Kate Ryan (2006). In 2016 startte ze haar eigen project Streams.

Stef Caers is al jaren één van de meest gevraagde achtergrondzangers. Begin jaren 2000 had hij als Steffen in Vlaanderen een hitje met het nummer “Gonna Lose You”. Hij stond er zeven weken mee in de Ultratop. Zelf speelt hij ook piano, net zoals Sennek.

Monique Harcum is geboren in de Verenigde Staten, maar woon nu al vele jaren in Gent. Het was de liefde die haar naar hier bracht. Ze is namelijk getrouw met Wim Verbrugghe (alias DJ Grazzhoppa). Ze zingt dan ook in zijn big band. Ze werkte in het verleden ook samen met Udo (Eurosong 2014).

Vandaag en donderdag repeteren Sennek en haar drie backing vocalisten op het podium. Op dinsdag 8 mei is er de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2018.

(omschreven vlnr. Foto: VRT/Sofie Silbermann)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.