De afgelopen weken was ze op geen enkel feestje te bespeuren en bleef het stil rond de zangeres uit Griekenland. Vandaag zagen we haar voor het eerst op het podium haar inzending live zingen.

Yianna staat alleen op het podium. Blauwe en oranje tinten kleuren de bühne bij Griekenland dit jaar: een beetje zoals water en aarde. Ze beweegt niet veel op het podium en maximum twee stappen. Met de armen doet ze wel veel en wanneer ze uithaalt gaat ze door de knieën. Regelmatig zie je ook een witte lichtflits, wat op bliksem lijkt.

Ze draagt een wit gewaad (beetje katholiek) met lange mouwen, iets wat goed past bij dit nummer. Denk maar aan Nina uit Kroatië twee jaar geleden, maar dan op een goede manier. De haren van Yianna hangen los in krullen, wat nog wat extra’s aan het geheel geeft. De zang zit ook meer dan prima, ook al krijgt ze de nodige ondersteuning van backing vocalisten.

Meer over Yianna kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Griekenland staat gepland op donderdagnamiddag om 17:45 onze tijd. Griekenland zal als veertiende aantreden in de eerste halve finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.