De “ongelukkige” nummer twee van de eerste halve finale is Ari Ólafsson uit IJsland. De zanger is dit jaar één van de jongste kandidaten van het festival met de ballade “Our Choice”.

Ari zal tijdens de halve finale de eerste ballade van de avond brengen. De camera neemt de jonge zanger vanuit verschillende hoeken in een overwegend donker toneel. Heel wat rook komt er aan de pas, wat het allemaal een dromerig effect geeft. De zang zat goed, maar de hoge noten haalt hij met moeite. Naarmate de repetitie vorderde ging het beter. Hij moet ondersteuning krijgen van vijf backing vocalisten. De band uit de nationale finale is verdwenen.

Een wit pak met rode lijnen. Dat is de outfit van Ari. Op het eerste zicht komt het nog wat vreemd over en iets te modern voor de ballade. Die ballade doet het niet goed in de lijstjes en je ziet de spanning bij Ari. Neem daarbij de ‘unlucky’ tweede plaats en de kwalificatiekansen worden klein.

Meer over Ari kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van IJsland staat gepland op donderdagochtend om 11:25 onze tijd. IJsland zal als tweede aantreden in de eerste halve finale.

(Foto: EBU/Thomas Hanses)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.