De Kroatische Franka heeft misschien wel de inzending die het meest bij die van België aanleunt: donker en mysterieus. Vandaag stond ze op het podium in de Altice Arena voor haar eerste oefenbeurt.

In een overwegend rood en blauwe setting staat Franka. Ook zij begint met een close-up op haar gezicht en rondom haar zijn veel laserstralen en rook te zien. Veel meer zie je wel niet op het podium, maar de zangeres maakt wel flink gebruik van de windmachine.

Franka liet zich niet zien op de feestjes voorafgaand het festival. Daarom had het raden hoe haar nummer live zou klinken. En het was goed! Ze heeft een aangename stem om naar te luisteren en wist alle noten te raken. Ze draagt een zwarte jurk met meerdere lagen. Het is een klein beetje doorschijnend en uitdagend. Kroatië is nog niet afgeschreven dit jaar.

Meer over Franka kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Kroatië staat gepland op donderdagnamiddag om 16:55 onze tijd. Kroatië zal als twaalfde aantreden in de eerste halve finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.