Mikolas Josef is de eerste grote favoriet van dit festival dat aan bod komt vandaag. Met “Lie To Me” staat hij al maanden hoog in de polls, maar blijft dat ook na vandaag? 

De Tsjechische delegatie liet meteen de repetitie stilleggen vanwege een veiligheidsprobleem. Na enkele minuten kon de repetitie hervat worden. Net zoals in de pre-parties heeft hij een zeer puberale look, inclusief sneakers en boekentas. Hij heeft twee breakdancers bij, die eveneens gecast werden om hun jeugdigheid. De zanger was niet tevreden met een eerste repetitie en liet dat ook blijken.

Tijdens de act ontbreekt de trompet natuurlijk niet, maar toch blijft het een rommelig geheel en zijn de camerapunten niet af. Soms komt het gewoon kinderachtig over (zeker met de rugzak). De zang bij dit nummer zit oké, zonder meer. De outfit is dus heel puberaal en zou beter thuishoren op de jongereneditie van dit festival. Er zijn alternatieven…

Meer over Mikolas kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Tsjechië staat gepland op donderdagmiddag om 12:40 onze tijd. Tsjechië zal als vijfde aantreden in de eerste halve finale.

(Foto: EBU/Thomas Hanses)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.