Zibbz, een duo bestaande uit broer en zus, mocht vandaag ook repeteren op het grote podium in Lissabon. Hun nummer “Stones” gaat over de impact van pesten.Β 

Zibbz moet voor de Zwitsers de eerste kwalificatie sinds 2014 afdwingen. Dan proberen ze alvast met een sterke act. De drummer (de broer) en de zangeres (de zus) maken connectie met elkaar, maar ook met het publiek (dat er nu nog niet is). Zij gaat soms naar de drummer en gaat zelfs op een bepaald punt op het drumstel staan. Op een gegeven moment heeft ze een lange stok vast waar vuurwerk uit komt. De zang van de zangeres is goed vandaag en dat is toch wel iets wat dit nummer nodig heeft. Anders kan het snel mis gaan.

De Zwitserse zangeres gaat voor een gewaagde outfit. Ze heeft een kort en smal zwart topje aan. Blote armen, blote schouders, blote hals en blote buik. Veel stof komt er dus niet aan te pas. Daaronder heeft ze een zwarte broek aan. De outfit is afgewerkt met een cowboy hoed. Past wel bij het nummer. De kans op kwalificatie van Zwitserland is een beetje groter geworden dankzij deze repetitie, maar nog allesbehalve zeker.

Meer over Zibbz kan je lezen in Destination Lisbon. De volgende repetitie van Zwitserland staat gepland op vrijdagochtend om 11:25 onze tijd. Zwitserland zal als zeventiende aantreden in de eerste halve finale.

(Foto: EBU/Andres Putting)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.