Salvador Sobral zal definitief zijn langverwachte comeback maken tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival 2018. RTP bevestigde dat nieuws vanavond.

Enkele dagen geleden publiceerde een Braziliaanse krant dat Salvador Sobral samen met Caetano Veloso zou mogen optreden tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival 2018 op 12 mei. Die laatste is een componist en zanger uit Brazilië, 75 jaar oud en mag zich terecht één van de bekendste artiesten uit het Portugese taalgebied noemen. Sobral is grote fan van hem en mag op 12 mei samen met hem optreden.

Het zal de grote comeback worden van Salvador Sobral worden, komende maand in Lissabon. Hij verdween in september van het toneel en onderging in december een hartoperatie. Het herstel loopt goed en ondertussen gaf hij al een televisieinterview. Eind mei hervat hij zijn Excuse Me-tour, maar binnen een dikke maand zal hij voor het eerst dus publiek optreden tijdens het Eurovisiesongfestival.

Salvador Sobral won vorig jaar het Eurovisiesongfestival 2017 met “Amar Pelos Dois”. Daardoor is het nakende festival van 2018 in de Portugese hoofdstad Lissabon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.