Destination Eurovision keert terug in 2019.

De Franse omroep France 2 zal ook in 2019 zijn inzending kiezen via Destination Eurovision. Het kreeg groen licht van het raad van bestuur.

Het was Delphine Ernotte, de ‘big boss’ van France 2, die het nieuws aankondigde aan een lokale krant: “Er komt een nieuwe seizoen omdat het een goede manier is om onze kandidaat te kiezen.” Het festival is terug populair en versloeg afgelopen zaterdag zelfs de finale van de lokale versie van The Voice, een programma dat razend populair is in Frankrijk.

Ook maakte de delegatieleider van het land vlak voor de finale van zaterdag bekend dat het na veertien jaar afwezigheid in 2018 zijn comeback zal maken op het Junior Eurovisiesongfestival. Frankrijk deed enkel mee in 2004.

Madame Monsieur eindigde dit jaar dertiende met “Mercy”. Dat lag ver onder de verwachtingen van de gokkantoren, de fans en waarschijnlijk ook van Madame Monsieur zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.