De Duitse openbare omroep ARD heeft aangekondigd dat er opnieuw een nationale finale komt in 2019 en die zal meer dan waarschijnlijk hetzelfde patroon hebben als de selectie van dit jaar.

“Wil je net zoals Michael Schulte Duitsland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival? Durf je, zoals Michael deed, heel Europa opwinden met je stem en charisma? Zoek je een podium en ben je minimaal 18 jaar oud. Doe dan mee aan de Duitse voorrondes voor 2019!” Dat staat er te lezen op de website van de omroep.

Een afsluitdatum voor de inschrijvingen is er nog niet. Na vijf jaar aanmodderen met vier noteringen buiten de top 20, twee laatste plaatsen en één voorlaatste plaats kon Michael Schulte dit jaar een knappe vierde plaats halen met “You Let Me Walk Alone”.

Join the conversation! 1 Comment

  1. Michaels nummer was fantastisch goed. Toon vast. Goede prestatie. Voor mij een winnaar.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

🇮🇱 Israël 2019

Tags