De drukte in de Altice Arena is al even gaan liggen en deze derde repetitiedag zit er al enkele uren op. Daarnaast was er ook heel wat extra nieuws te rapen, dat we voor u hebben samengebundeld.

“Rusland zal eerste halve finale niet uitzenden.”
Verschillende media melden dat de Russische omroep C1R de eerste halve finale niet gaat uitzenden vanwege de zogenaamde “homopropaganda” die voorkomt in het Ierse nummer. Op de website van de omroep zelf staat echter dat de halve finale wel zal worden uitgezonden, maar met anderhalf uur vertraging. In principe kan dan het nummer uit de uitzending geknipt worden. Het is niet duidelijk of dit tegen de regels is omdat Rusland niet meedoen aan deze halve finale. Een andere verklaring is dat er herdenkingen rond de Eerste Wereldoorlog die dag gepland staan in Rusland.

Waylon verwacht eerste kind.
Gisterenavond laat raakte bekend dat de Nederlandse kandidaat Waylon voor het eerst vader zal worden. Het was vriendin Bibi Breijman (bekend van Oh Oh Cherso) die het nieuws liet weten via een vlog. “Ik krijg een baby.” liet ze blij weten.

Sennek over de 2 miljoen.

Het gaat beter met Mikolas.
De jonge zanger is zelf met een statement naar buiten gekomen gisterenavond: “Bedankt EBU, Eurovisie en Tsjechische ambasade om zo goed voor mij te zorgen. Ik voel me al een pak beter dan gisteren. Ik heb een geweldige behandeling gekregen, toegestemd om pijnstillers te nemen en kon weer naar mijn lunch wandelen vandaag. We wachten nog steeds op resultaten en hoe we de performance kunnen doen.” Meer info via deze link.

Jan in Lissabon [4]: Een beetje extra veiligheid kan nooit kwaad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.