De drukte in de Altice Arena is al even gaan liggen en deze vijfde repetitiedag zit er al enkele uren op. Daarnaast was er ook heel wat extra nieuws te rapen, dat we voor u hebben samengebundeld.

OG3NE geeft Nederlandse punten.
De Nederlandse jurypunten op dit Eurovisiesongfestival zullen door OG3NE bekend worden gemaakt. Dat heeft AVROTROS laten weten in een persbericht. Sinds 2016 geeft de kandidaat van het jaar ervoor de punten: Trijntje (2015) deed dat in 2016 en Douwe Bob (2016) in 2017.

Backstageverslag tweede repetitie Sennek

Jan in Lissabon [6]: Met mensen in de zaal zal het er anders uitzien.

3 mei in de geschiedenis van het Eurovisiesongfestival.
De derde dag van mei is voor de Belgische fans altijd een bijzondere. Vandaag is het 32 jaar geleden dat Sandra Kim met “J’aime La Vie” de eerste – en tot dusver enige – overwinning binnenhaalde voor ons land. Ook in 1997 werd er zegegevierd op 3 mei, namelijk door Katrina & The Waves en het Verenigd Koninkrijk met hun laatste zegen tot op heden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.